Quatre anys després, torna De Copes al centre històric

De copes esdevé de nou una realitat. Després de quatre anys d'aturada, aquest dijous es duran a terme una vintena d'activitats als carrers més cèntrics d'Andorra la Vella. L'objectiu és dinamitzar el centre històric amb descomptes i promocions als establiments comercials, restaurants i bars.

Començarà a dos quarts de set i hi haurà teatre, espectacles itinerants i per als més petits, pintacares i màgia. També es podrà gaudir de poesia al carrer a càrrec de la Trenca, tallers de pintura i visites guiades a l'exposició de la Casa de la Vall.

I per acabar, música. Hi haurà un concert pre Jambo amb The Flutedogs i Antònies Darkness i sessions de Dj. L'activitat s'allargarà fins a mitjanit.

ACTIVITATS

18.30 h: Espectacle itinerant inaugural pels carrers del Centre Històric.

20 h: Les veïnes del Barri Antic visiten el De Copes. Busca-les o potser elles et troben a tu!

21.30 h: Humor Km 0 amb Ivan Lira & Miki Legendario, per les places i placetes del Centre Històric.

PLAÇA REBÉS 18.30 h: Màgica Clown Lillina, màgia i diversió per als més petits. 19 h: Poesia al carrer a càrrec de La Trenca.

PLAÇA PRÍNCEP BENLLOCH 18.30 - 23.30 h: Fotobooth Atelier Amb la família, amb els amics o amb qui tu vulguis, fes-te una foto divertida al fons del mar i emporta-te-la de record! 18.30 - 23.30 h: Endolceix-te la nit al nostre carret de dolços. 19 - 21 h: Programa de ràdio especial De Copes amb Flaixbac Andorra, conduït per Quim Barceló. 21 h - 23.30 h: ‘Retronikaby Bruno DeMato, sessió DJ Flaixbac Andorra.

PLAÇA DEL POBLE 17 h: Pintacares infantil ofert pel Bar de la Plaça.

PLACETA SANT ESTEVE 18.30 h: Sessió DJ Spectral Moon. 21.30 h: Sessió DJ Oscar Babani.

PLACETA MONJÓ 19.30 h: Concert pre-Jambo Andorra la Vella amb The Flutedogs. 19.30 h: Taller de pintura per l’espai creatiu La Musa. 22 h: Concert pre-Jambo Andorra la Vella amb Antònies Darkness.

CASA DE LA VALL El Consell General obre les portes de la Casa de la Vall i de l’exposició ‘Casa de la Vall, domus concilii’. 20 - 23 h: Visites guiades gratuïtes cada 30 minuts. Possibilitat de reserva prèvia al 839 760.

CAP DEL CARRER 18.30 h: Les Bombolles del Mag Reivax, màgia i bombolles per als més menuts. 20 h a 23:30 h: Sessió DJ Helder Barroso.

PLAÇA GUILLEMÓ 18.30 h: Dansa Tik Toker amb Màgic Team. 19.45 h: Masterclass de zumba amb Centre Esportiu Serradells. 22 h: Concert amb el Cor de Rock d’Andorra

Informa: Caterina Vidal

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.