Quatre dies de ruta de la tapa laurediana i amb més restaurants
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Arrenca la ruta de la tapa de Sant Julià de Lòria concentrada en quatre dies i amb més establiments que l’any passat. Es tracta d’una edició especial perquè celebra el quinzè aniversari. El nou equip comunal tenia clar des d’un inici que volien seguir donant continuïtat a aquesta cita gastronòmica, amenitzada amb espectacles de màgia. Tanmateix, s'ha descartat el corretapes.
La ruta s’inaugura a l’establiment guanyador de l’anterior edició, que presenta un patè vegetal amb una coca d’espelta i una vinagreta de fruits vermells. Propostes que pretenen ser innovadores per atreure els comensals i donar a conèixer els productes locals. En total hi participen 14 restaurants. Tapa i cervesa tenen un cost de quatre euros.
La copropietària El racó de l’Anna, Anna Porquet, assegura que el seu objectiu és sorprendre els clients i posar el menjar vegetarià a una alçada que a tothom li vingui de gust provar aquest tipus de tapes.
Els comensals més petits han sortit satisfets del tast, i els més grans valoren que aquesta és una iniciativa molt interessant.
"És un moment en què et trobes molta gent, vas conversant, comentes quina tapa t'ha agradat més i crea un boca-orella de tot el que passa a Sant Julià que crec que és interessant i que ajuda molt els restaurants".
Judith López, consellera de Turisme de Sant Julià de Lòria Carles
Per la seva banda, Flinch, xef i membre del jurat des de fa 15 anys, ha explicat que es valora la presentació, el gust i l'adaptació per les persones amb intol·leràncies alimentàries.
Amb tot, Flinch convida tothom a assistir a la ruta de la tapa lauediana.
Informa: Laura Cugat
Imatges: Èric Mompel