Quatre parròquies ja han entregat els estudis de càrrega

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els comuns es van comprometre amb el Govern a entregar els estudis de càrrega abans de finals d'octubre. Falten un parell de setmanes per a la data límit i quatre ja han complert. Escaldes-Engordany, Encamp i Sant Julià ho faran els propers dies. La valoració per part de l'Executiu es preveu que sigui col·lectiva.

El Govern i els comuns van acordar el juliol passat que a finals d'octubre haurien d'haver lliurat els estudis de càrrega màxima de les parròquies. Quan falten dues setmanes per al final del termini, quatre comuns ja han complert: Canillo, que va ser el primer, Andorra la Vella, la Massana i Ordino. Els tres restants, Escaldes-Engordany, Encamp i Sant Julià de Lòria, els entraran els propers dies.

El comú escaldenc ressalta que, més que l'estudi en si, el que és important seran les conseqüències que tingui en el disseny del nou Pla d'Urbanisme, en el qual estan treballant. A Sant Julià asseguren que estan polint detalls abans d'enviar-lo, igual que a Encamp.

El Govern no ha fet cap valoració dels informes als comuns que ja els han presentat i s'espera que faci un retorn conjunt. Els estudis de càrrega han de determinar la capacitat de creixement de cada parròquia.  

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.