Quatre sospitosos de formar part d’una banda organitzada de furts

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Quatre persones sospitoses de ser membres d’una banda organitzada que es dedicava a cometre robatoris en establiments de la capital van ser detingudes aquest diumenge.

Es tracta d’un home de 29 anys i de tres dones de 28, 31 i 34 anys. Van ser localitzats per la policia després de rebre l’avís d’un centre comercial d’Andorra la Vella d’on haurien sostret diversos cartons de tabac traient-ne les alarmes i distraient els empleats.

Les mateixes persones haurien entrat en algunes perfumeries, fet que hauria permès detenir, en primer lloc, l’home i una de les dones, i minuts després, les altres dues.

Viatjaven amb dos vehicles amb matrícula francesa i a l’interior d’un dels cotxes es van trobar 43 cartrons de tabac i dos perfums, així com les bosses de mà que haurien fet servir per cometre els furts. El valor de cost de la mercaderia sostreta superaria els 1.400 euros.

Furt de joies

Un altre home de 23 anys va ser detingut dijous passat a la capital per un altre delicte contra el patrimoni per furtar joies valorades en uns 6.000 euros del domicili d’una coneguda. La investigació, que es va iniciar arran d’una denúncia, va permetre identificar l’autor del furt.

Violència de gènere

D’altra banda, dos homes, de 35 i 34 anys, van ser detinguts diumenge per haver agredit la parella. Tots dos van ser arrestats a Andorra la Vella després que l’hospital activés el codi lila.

L’home de 35 anys hauria agredit la dona davant la filla. En el segon cas, a l’home de 34 anys, també se’l va detenir per un delicte contra la llibertat perquè, a més de l’agressió, hauria retingut la parella en una habitació traient el pom de la porta.

Delicte al volant

Un home de 34 anys va ser arrestat divendres per conduir sota els efectes de l’alcohol, causar lesions i furtar un vehicle.

L’arrestat es va endur el cotxe, que estava estacionat a la CG-2 entre Canillo i el Tarter, la mateixa tarda del divendres. Una estona més tard, una estació de servei de Soldeu va donar l’avís perquè l’home hauria arribat conduint fins a la benzinera i semblaria estar inconscient al vehicle.

Quan l’ambulància de bombers va arribar per atendre’l, l’home va sortir del cotxe intentant agredir els empleats de l’estació de servei i va causar lesions a un dels bombers quan va intervenir per evitar-ho. El detingut va donar positiu en la prova d’alcoholèmia amb una taxa d’1,41. Quan es va verificar la matrícula del cotxe, es va comprovar que es tractava del vehicle que havia estat sostret a la tarda.

Informa: Redacció 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.