Quinze restaurants participen a la jornada de cuina francesa "Gout de France"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El dijous de la setmana vinent 1.000 xefs, 1.000 menús al llarg de cinc continents participen en una iniciativa per posar en relleu la gastronomia francesa. A Andorra, hi participen una quinzena de restaurants.

Es tracta de la jornada "Gout de France", organitzada per primera vegada internacionalment pel ministre d´Afers Estrangers francès, Laurent Fabius. A Andorra la iniciativa s´allargarà tres dies per promocionar productes com el foie, el formatge, el xampany, les ostres, la xocolata, la carn d´aviram o plats com la bullabessa i donar la possibilitat de gaudir d´un dels plaers inclosos en la llista de Patrimoni Mundial de la Unesco.

***Ginette de Matha, Ambaixadora de França a Andorra

 

Informa: Rosa Alberch    Imatge: Lluís Clavo 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.