Una quinzena de restaurants enceten les Jornades de cuina d'hivern de la Massana Fogons

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les Jornades de cuina d'hivern de la Massana Fogons s’allargaran fins al 2 de març i tenen l'objectiu promocionar la gastronomia local, ja que els restauradors ofereixen plats típics dels mesos d’hivern.

Hi podem trobar des de tapes, com les favetes baby amb botifarra negra, fins a menús complets. A més, dos restaurants també oferiran el menú calçots fins al mes d’abril.

Enguany, els restaurants vetllen per un compromís comú: oferir plats que respectin la tradició i afavoreixin un consum responsable i sostenible.

"Cada restaurant té les seves particularitats, a la Massana tenim molta varietat de restaurants, xinesos, vegans, andorrans, argentins, brasilers... cadascú intenta fer els plats que més poden destacar dintre de la seva oferta general."

Cristian Capella, propietari Donpi

"Una mica de pernil amb pa de coca torrat i oli i tomaca. Després un carpaccio de polp fet per nosaltres, els calçots. Després els calçots i el client pot demanar de segon les costelles de xai a la brasa o el bacallà gratinat

Jefferson, xef Cal Silvino

Informa: Martina Torrebadella

Imatges: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.