Ràdio Andorra serà l'escenari d'un concert bàsic de l'ONCA

L´antic edifici de Radio Andorra s´omplirà de música aquest dissabte. Serà l'escenari d´un concert del cicle ONCA Bàsic, a càrrec del quartet Sound Boulevard. Es tracta d´una iniciativa emmarcada en les Jornades europees del patrimoni, que també ofereixen altres propostes, com ara fer una visita guiada per aquest històric edifici.

Serà aquest dissabte, a 2/4 de 5, quan sonaran les notes del quartet Sound Boulevard, integrat per membres de l'ONCA, en aquest indret tan emblemàtic. L´antic edifici de Radio Andorra acollirà aquesta formació, que farà un petit recorregut per les músiques que omplien les ones radiofòniques del Pirineu i d'altres zones en l´època de Radio Andorra.

A més, amb motiu de les Jornades europees del patrimoni, també es podrà fer, aquest dissabte, una visita guiada de l´edifici. Diumenge serà el torn de l´edifici de Sud Radio. Un dia en el qual també hi haurà l'actuació d´una formació integrada per membres de l'ONCA, el quartet Doppler. En aquest cas, a les 6 de la tarda a la sala dels Passos Perduts de la Casa de la Vall.

El concert se centrarà en cançons espanyoles i catalanes del segle XX, arranjades per Pere Bardagí, que complementaran la proposta clàssica amb obres d´Strauss i Fauré. Per assistir a qualsevol d'aquestes propostes cal fer reserva prèvia.

Informa: Anna Pifarré

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.