Raiffeisen creu que la publicació del FinCEN obliga l'AREB a canviar el full de ruta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

També s´han referit a la qüestió els accionistes majoritaris de BPA, mitjançant un comunicat. Els germans Ciero asseguren que el FinCEN s´ha rentat les mans i trasllada la responsabilitat a l´administració andorrana. Els petits accionistes, clients i responsables de Raiffeisen.ad tenen diferents visions respecte a la qüestió.

A diferència que els germans Cierco, que critiquen que el FinCEN s'hagi rentat les mans en l'afer, els petits accionistes de BPA han valorat com una bona notícia el comunicat d'aquest divendres del FinCEN perquè aplana el camí a les corresponsalies. De la mateixa manera han rebut el text els clients afectats pel cas BPA, que s´ho prenen com un pas endavant per recuperar els seus diners.

Eusebi Nomen, representant de Raiffeisen, celebra la nova nota de l'agència del Tresor nord-americà, però en fa alguna matisació.

Nomen creu que la publicació d´aquesta nota i la retirada de l´anterior obliga l´AREB a canviar el seu full de ruta.

Els representants dels treballadors de BPA, per la seva banda, van assegurar que el més important d'aquesta nota és que considera que els clients del banc intervingut que passin a Vall Banc estaran nets de sospita de blanqueig.

Informa: J. Domingo / J.Pedrós / J. Romero Locució: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.