Ramaders d'Andorra promociona la carn autòctona per Nadal
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Sabien que el 15% de la carn consumida a Andorra es produeix aquí mateix? A diferència dels països veïns, la producció càrnia al país està gestionada per una sola societat: Ramaders d'Andorra, fet que facilita la seva venda i distribució.
Per promocionar aquest producte autòcton durant la campanya de Nadal, Ramaders d'Andorra ha llançat una oferta especial: una safata de carn per fer brou a un preu molt competitiu de 9,90 €, que inclou galets i un davantal de regal. A més, per fomentar la participació dels consumidors, s'ha organitzat un concurs a Instagram en què els participants podran guanyar premis compartint les seves receptes de Nadal etiquetant el compte @ramaders_andorra.
Guillem Casal, ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, ha destacat la importància d'aquesta iniciativa
"És una campanya que hem treballat amb molta il·lusió, per apropar el producte d'Andorra a les taules familiars durant les festes, una època on compartim àpats i celebrem el final i l'inici d'un nou any. Volem que el producte d'Andorra sigui predominant".
Guillem Casal, ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia
Amb aquesta acció, Ramaders d'Andorra busca reforçar la visibilitat de la carn local i incentivar el consum de productes autòctons en les celebracions nadalenques.
Informa: Caterina Vidal
Imatges: Kevin Ribeiro