Ramon Tormo trasllada els avenços en l'àmbit de la celiaquia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una vacuna per poder menjar aliments amb gluten o un blat modificat per eliminar aquesta proteïna vegetal. Són alguns dels avenços que s´estan fent per millorar la vida dels afectats per celiaquia que es calcula que són un 1,5% de la població, una xifra elevada, segons els professionals.

Aquesta tarda el doctor Ramon Tormo, cap de la unitat de gastroenterologia infantil i nutrició de la Quirón de Barcelona ha parlat d´aquesta malaltia inflamatòria crònica que té com a símptomes tenir el ventre inflat, fer blaus, pèrdua de pes o la frenada del creixement. La celiaquia és de predisposició genètica i pot estar adormida durant anys, però quan es desperta només es pot tractar amb una dieta sense gluten. Amb tot hi ha avenços que a la llarga poden fer possible gaudir dels plaers que ens ofereix aquesta proteïna.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.