Reforçant els lligams amb Catalunya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Primera vista institucional d'Anna Erra a Andorra com a presidenta del Parlament de Catalunya. El català i la sequera han estat temes clau de la trobada.

Ha estat la primera visita institucional com a presidenta del Parlament de Catalunya i han assegurat que ha servit per refermar les relacions entre territoris i institucions.

"Les relacions entre Andorra i Catalunya per nosaltres són molt importants, per veïnatge i també en aquest cas per les relacions frontereres que tenim. Aquesta visita torna a encetar la relació entre el Parlament de Catalunya i el Consell General."
Carles Ensenyat, síndic general

A més, han pogut intercanviar metodologies i formes de fer de les dues cambres, que han remarcat que compten amb moltes similituds. Sobretot, centrades en temes que són compartits, com la llengua i la sequera.

"Jo m'estrenava com a presidenta i també he volgut fer aquesta voluntat de desplaçar-me aquí a tornar a refer aquesta relació que sempre havíem tingut. Som veïns, som dos parlaments que tenim molts temes que ens toquen conjuntament i veiem com es treballen en un lloc i en un altre"
Anna Erra, presidenta del Parlament de Catalunya

La presidenta també s'ha trobat amb els presidents dels grups parlamentaris i ha animat el síndic a tornar la trobada, en aquesta ocasió, a Catalunya.

Informa: Pilar Candel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.