El règim simplificat de comptes es podria modificar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El secretari d'Estat d'Empresa, Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Saura, ha parlat del règim simplificat de comptes durant la presentació del Projecte Tàndem que s'ha celebrat avui dijous. Ha dit que és probable que facin una modificació amb la finalitat de facilitar el desenvolupament diari de les empreses del país.

Saura també ha deixat clar que la intenció no és posar traves amb legislacions, "sinó que ells se sentin còmodes, puguin continuar amb la seva feina i sobretot ajudar-los", ja que, segons ha explicat, per a algunes petites empreses ha estat una gran càrrega haver d'assumir els nous papers que s'havien d'entregar al Govern.

Així, doncs, Saura ha indicat que "mirarem de trobar una solució adequada per a tothom amb les empreses i amb el Col·legi de Fiscalistes i Economistes d'Andorra".

Informa: Karen Gacusana
Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.