Es reprèn el judici de la causa primera de BPA en descartar-se incompabilitats en la tasca d'un advocat

El judici de la causa primera de BPA s'ha reprès aquest dimarts després que el Tribunal de Corts i la Fiscalia no hagin trobat incompatibilitats en el fet que l'advocat que defensa 5 processats assessorés legalment el principal testimoni, Rafael Pallardó.

El lletrat i la seva companya de bufet van demanar consell al Col·legi d'Advocats, que els va dir que no era prudent continuar amb la defensa dels processats de blanqueig de capitals de la màfia xinesa.

Malgrat això, ha decidit seguir després que se li hagi assegurat que no es prendran accions legals en contra seva per una tasca que va fer fa més de sis anys, tot i que estigui relacionada amb l'actual.

Durant la sessió d'aquest dimarts, el fiscal general ha continuat enumerant, i és la tercera sessió en què ho fa, les preguntes que volia efectuar a la responsable antiblanqueig de BPA i que ella no vol respondre.

Des que va començar el judici només han declarat dos acusats

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.