Les reserves per a la campanya d'hivern avancen a bon ritme per a les estacions d'esquí

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els camps de neu coincideixen: les reserves per a la campanya d'hivern van a bon ritme. Grandvalira Resorts detecta un revifament del client internacional, en espera del mercat espanyol, més d'última hora. El visitant de proximitat continua sent majoritari a Naturland

El director general de Grandvalira ResortsJuan Ramon Moreno, explica que hi ha bones previsions per al mercat internacional, però el de proximitat és on hi ha més dubtes. "El mercat internacional està donant molt bons senyals, en particular el mercat britànic. La incertesa ve del nostre principal client, el mercat espanyol, en particular de Catalunya, i aquí és on tenim els dubtes." D'altra banda, des de Naturland, Xabier Ajona afirma que treballen amb mercat de proximitat. "Tenim francesos, israelians, cada cop hi ha més gent d'altres llocs, però la realitat nostra és que el nostre mercat principal és el de proximitat."

Reserves per a la temporada d'hivern que les estacions asseguren que van a bon ritme. I que, a més, estan alineades amb reserves que freguen el 90% d'ocupació hotelera per a alguns caps de setmana.

Ho informen des de Grandvalira Resorts que, enguany, ja no ha de preocupar-se per les restriccions sanitàries, sinó per l'emergència energètica. Confia a assolir la reducció del 15% del consum d'energia marcada pel GovernMoreno afirma que des de Grandvalira Resorts s'està treballant amb projectes d'energia verda, com és l'energia hidroelèctrica i les plaques solars, fet que fa que l'estació tingui capacitat per produir entre un 6 i un 8% de l'energia que consumeix.

Un nou repte per a aquesta temporada que, per a les estacions, queda extraoficialment inaugurada amb l'arribada de la fira de la capital.

Informa: Judith Sáez- Oliver Jaén
Imatges: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.