Resma Punjabi jura el càrrec com a cap de l'APDA i avança que caldrà modificar processos per protegir les dades dels ciutadans

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Agència de Protecció de Dades haurà d'introduir modificacions en els processos quan entri en vigor la nova llei que la regirà. Ho ha dit la nova cap de l'agència, Resma Punjabi, durant l'acte de jurament del càrrec. 

L'Agència de Protecció de Dades haurà de crear nous processos, ja que la nova llei que es troba en tràmit parlamentari preveu un control més exhaustiu tant de l'Administració com del sector privat. Ho ha avançat la nova cap de l'agència, Resma Punjabi, en l'acte de jurament del càrrec en declaracions als mitjans:

"Tot això són nous processos que s'hauran de crear a l'APDA i, a més, s'ha de fer tot l'assessorament de zero perquè hi ha molts canvis respecte a institucions públiques i també en l'àmbit privat."

Assegura no sentir-se condicionada per la polèmica que va envoltar el seu nomenament, generada des de l'oposició en afirmar que el seu perfil no era el més idoni.

"Jo crec que l'oposició es va basar en certes dades que no estan gens actualitzades. Són dades que hi ha a Internet. A mi ningú m'ha trucat, no m'han preguntat res en tres anys i el meu perfil en tres anys ha canviat molt."

Punjabi ha recordat que en els darrers tres anys ha treballat a l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior, on exercia tasques que no difereixen gaire de les que haurà de fer ara.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Arnau Gaya

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.