La restauració es ressent de l'avaria a les fonts

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L’espectacle de les fonts de la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella està inactiu des del 22 de maig a causa d'una inundació de les instal·lacions tècniques. Més de dos mesos després de la inundació, els locals propers no tenen novetats i asseguren haver notat una baixada de clients.

Les fonts han estat des de la seva instal·lació un gran atractiu turístic. Els restauradors de la zona asseguren haver notat un descens d'afluència. Així n'han fet menció alguns dels professionals que treballen en aquests espais. "Ara és molt més fluix. Ara veure'm a l'agost a veure que tal i si es posen les piles per muntar això perquè també ens fa treballar", esmentava un d'ells.

D'altra banda, també han exposat que han rebut cancel·lacions de reserves per aquest motiu. "És veritat que hi ha bastant de gent que no ha vingut o que no han volgut per les fonts perquè saben que no funcionaven i tenien intenció d'anar a veure-ho", comentava una altra noia.

El comú d'Andorra la Vella va decidir deixar en espera aquesta reparaciótot recordant que la infraestructura encara està en garantia i que hi ha un 5% de retenció que encara no s'ha abonat. Els locals propers a les fonts esperen alguna novetat.

Amb tot, Sergi González confia arribar a un acord, a l'espera de l'informe del pèrit sobre les causes de l'incident.

Informa: Héctor Aza

Imatges: Pere Besolí


Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.