Els restaurants preparen els sopars de Cap d'Any sorpresos per la quantitat de reserves

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Alguns restaurants es preparen per al sopar de la nit de Cap d'Any. Els propietaris s'han mostrat sorpresos amb la quantitat de reserves ja que, expliquen, n'esperaven menys.

Aquest dijous és l'última nit de l'any, d'acord amb les mesures sanitàries, els restaurants han hagut d'adaptar els espais per respectar les distàncies de seguretat.

Amb un màxim de 10 comensals per taula, creuen que la població ha optat per trobar-se en un ambient diferent. Defensen que la previsió d'enguany no era bona però que finalment estan satisfets amb la quantitat de reserves. Segons  la propietària del restaurant Panxo, Marta Trillo, "hi ha hagut molta demanda a última hora".

Altres com el restaurant Clàssic Arans, obert des de dimecres, estan a l'espera de les reserves d'última hora d'aquest dijous. El propietari, Albert Collpoblet, espera el suport a la cuina tradicional però afirmen que la gran majoria de reserves són de gent de fora.

Tots ells segueixen les recomanacions sanitàries amb el gel hidroacohòlic a l'entrada, l'ús de la mascareta fins al moment de l'àpat, el distanciament entre taules i un màxim de 10 persones.

Altres, però, han decidit augmentar les mesures amb tests d'autodiagnòstic als clients abans de l'entrada al restaurant.

Informa: Anna Mata
Imatges: Anna Romagosa

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.