El retorn del Prat del Roure com a col·legi electoral

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Prop de 5.900 escaldencs estan cridats a les urnes en aquestes eleccions comunals. Poden escollir entre dues candidatures, la de Consens, liderada per l'actual cònsol Rosa Gili, i la de DA+Acció+SDP+Independents, encapçalada per la cap de Cultura del comú, Anna Garcia. I ho fan, de nou, al Prat del Roure. Així han viscut la jornada electoral els votants.

Ben matiner ha estat Jordi. Les nou tocades i ja estava llest per votar. "Hem de marxar a Barcelona i hem vingut ara a primera hora", assegura. No ha estat l'únic que ha volgut fer la feina ben d'hora. Això sí, per motius diferents. Alguns perquè treballen i d'altres, perquè volen anar a esquiar. 

Qui tampoc ha faltat a la cita han estat els treballadors del comú i interventors. A ells, a matinar, no els guanya ningú. Una de les treballadores de la corporació, Jèssica D'Araujo, explica que "portem des de les sis del matí perquè hem fet el vot judicial". 

I després de votar tots s'han endut el tan tradicional "Per molts anys". Alguns estaven d'estrena, com en el cas de Jester. D'altres han votat amb bona companyia. La del petit Leo.

I darrere de les urnes, els consellers de comú. Per alguns, el darrer cop. 

Per la seva banda, el conseller de la majoria Toni Fernández ha volgut reivindicar l'accessibilitat.

Qui tampoc ha faltat han estat les candidates. La número 1 de Consens per Escaldes-Engordany, Rosa Gili, espera que "hi hagi força participació i, a partir d'aquí, els ciutadans i ciutadanes ja diran. Ens queda poc per arribar fins al final", ha valorat.

Anna Garcia, la número 1 de DA+Acció+SDP+I, ha indicat que "ho visc amb molta intensitat, amb molta alegria. És un moment molt important per a mi i he vingut amb la meva família".

A hores d'ara, continua la jornada en un col·legi electoral que després de les generals ha tornat al Prat del Roure.

Imatges: Nil Forcada
Informa: Ariadna Guiu Vila

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.