Retrets creuats per les torres al debat d'Escaldes-Engordany

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les torres van ser el que va generar més divergència en el debat electoral d'Escaldes-Engordany. Però no va ser l'única temàtica que va encendre el debat. L'aparcament de l'Obac també va enfrontar a les candidates. 

No van sortir fins al final del primer bloc del debat electoral. Les famoses torres del Clot d'Emprivat, però va ser la primera oportunitat de les candidates escaldenques per contraposar idees.

"El que ens va deixar DA va ser un urbanisme de luxe. Les torres, aquests habitatges que no estan adaptats a les necessitats de les persones. Sembla que DA de cop i volta ja no en vol assumir la seva paternitat."
Rosa Gili, número 1 Consens per Escaldes-Engordany 

"Li recordo que vaig d'independent, Sra. Gili. És cert i tothom ho sap que no m'agraden les torres. Cal fer memòria. Les torres van estar fetes sota uns criteris urbanístics el 2018 arran de la modificació el POUP. Només dir-li que en aquell moment el seu partit, representant a l'oposició, va aprovar aquest pla d'urbanisme."
Anna Garcia, número 1 DA+ACCIÓ+SDP+I 

Però no van ser només les torres el tema que va generar divergències. L'aparcament de l'Obac també va tenir el seu protagonisme. 

"No hauríem hagut de menysprear de fer un aparcament de 600 places que donava una nova entrada i sortida als vianants per la carretera de l'Obac. Era un aparcament que al seu moment ja estava estudiat."
Anna Garcia / Número 1 DA+ACCIÓ+SDP+I 

"A l'aparcament de l'Obac no hi hem renunciat mai. El que passa que de la manera que l'havien plantejat vostès no s'aguanta. És una despesa milionària, i això suposaria que el comú només pot invertir en una zona. Crec que això ningú ho entendria."
Rosa Gili, número 1 Consens per Escaldes-Engordany 

Un debat amb retrets entre l'actual cònsol i la cap de Cultura del comú. Perquè Escaldes-Engordany és la parròquia on la lluita per aconseguir la majoria es preveu més aferrissada. 

Recupera aquí el debat complet.

Imatges: Nil Forcada
Informa: Ariadna Guiu Vila

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.