Reunió de l'executiva del PS la setmana vinent per valorar els passos a seguir després dels mals resultats electorals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Veus critiques del PS apunten l'escassa capacitat de regenerar la cúpula del partit com un dels factors del mal resultat electoral. Aposten per una combinació de joventut i experiència per capgirar la situació. La setmana vinent es reunirà l'executiva per començar a preparar el congrés.  

El PS convocarà la setmana vinent una reunió de l'executiva per preparar el congrés que ha de marcar un punt d'inflexió, després dels pobres resultats electorals. Membres destacats del partit consideren que seria desitjable una candidatura d'unitat per agafar les regles de la formació.

De fet, apunten que la davallada és conseqüència de no haver afrontat a temps la regeneració del partit. Per això aposten per sàvia nova. Maria Nazzaro i Maria Alaminos, amb membres experimentats com ara Gerard Alís, estan cridats a ser cabdals en aquest procés. Lamenten que el sistema electoral hagi propiciat una majoria tant aclaparadora de Demòcrates, tot i reconèixer que la campanya socialdemòcrata era clarament millorable.

Quant a certes veus que aquests dies qüestionen el vot judicial, les mateixes fonts creuen que es tracta d'acusacions molt greus i en cas de tenir proves conviden els denunciants a anar a la justícia.

Informa: J. A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.