La revista gastronòmica "Menja't Andorra" neix per fer del país un referent de la restauració
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Amb la voluntat d'omplir el buit de publicacions de temàtica gastronòmica que hi ha al país, neix la nova revista "Menja't Andorra". Serà d'àmbit nacional, gratuïta, quatrimestral, amb una tirada de 3.000 exemplars i amb continguts de cuina de proximitat.
Ja ha sortit el primer número de "Menja't Andorra". Una publicació dedicada exclusivament a la cuina andorrana que vol donar protagonisme a xefs, establiments i propostes culinàries del país. La revista pretén ser la referència gastronòmica d'Andorra i es finança amb les aportacions dels col·laboradors, majoritàriament del gremi hosteler, que apareixen a les seves pàgines. A
mb una tirada de 3.000 exemplars, "Menja't Andorra" tindrà tres edicions l'any. El director de l'Andorra Park Hotel, Jordi Capella, ha aformat que amb aquesta publicació "tots contribuïm a que Andorra sigui un referent de la restauració, no només de les compres i els paisatges", ja que "és un complement molt important en el món del turisme".
Al marge de la cuina autòctona, tradicional i amb arrels, el vi també és protagonista de la nova revista, amb propostes de maridatge i reportatges de cellers. A cada número, a més, hi haurà una entrevista a un xef de renom internacional.
Informa: Jordi Cama Imatge: Marta Paixà