"La revuelta de las putas": un llibre que apropa la realitat de l'explotació sexual de dones i nenes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta tarda l'escriptora i activista feminista i sobrevivent de la prostitució Amelia Tiganus ha presentat el seu llibre 'La revuelta de las putas'. Un assaig autobiogràfic, on vol apropar la realitat de l'explotació sexual de dones i nenes a un públic majoritari.

L'escriptora teoritza sobre els seus anys sent víctima del sistema, i convida tothom a reflexionar perquè assegura que és un problema que hem de resoldre com a societat. Un dels reptes pendents és exigir polítiques que no vulnerin els drets humans i educar en concordança. 

L'escriptora i activista feminista, Amelia Tiganus, afirma que és important convertir el coneixement en cultura popular.  "Crec que els hi devem a les nenes i als nens, perquè ells també han de ser educats amb empatia i uns valors que estiguin d'acord amb l'ètica feminista, perquè puguin veure les dones com a persones i no com a instruments."

Informa: Maria Lucena
Imatges: Eric  Escabias 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.