Roig denuncia possibles concessions encobertes a Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comitè local de Sant Julià de Lòria de Socialdemocràcia i Progrés continua denunciant la opacitat de la majoria comunal. Davant la manca d'informació, aquest dijous han entrat tres preguntes referents a Camprabassa i Naturlàndia. Diuen que, si segueixen amb aquesta dinàmica, es plantejaran arribar a altes instàncies. D'altra banda, anuncien que presentaran mesures per reconduir el projecte davant el gran endeutament del comú.
El comitè parroquial denuncia que les societats participades de capital públic com són l'Escola Bressol, Sasectur o Camprabassa serveixen per escapar-se del control pressupostari, fer concessions sense convocar concursos i contractar personal sense procés de selecció o amb procediments discutibles.Per això han entrat tres preguntes al comú de Sant Julià de Lòria. La primera, sobre la borda Conangle i la col·laboració que es va anunciar amb un restaurador. El conseller de la minoria, Josep Roig, assegura que "es tracta d'una concessió encoberta en tota regla" i demana "quin és el nom del restaurador, si ocupa algun lloc al consell d'administració de la societat i què percep pels serveis que presta".També es pregunta sobre la relació de l'assessora i consultora T3 Think Tank que, a més, ha donat a conèixer que té prevista una redefinició integral de Naturlàndia. L'última qüestió és pel pla de viabilitat, qua ara ja en són dos. El que es va presentar a la junta d'accionistes i el que es va anunciar que s'estava elaborant en l'última sessió de comú. Roig vol que el comú "detalli els eixos que configuren l'antic pla de viabilitat i el pla modificat".Aviat, el comitè local iniciarà grups de treball per elaborar propostes alternatives al projecte de Naturlàndia basades en la natura i l'esquí de muntanya, entre d'altres.Informa: Rosa Alberch Imatge: Sergi Pla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.