Rolling And, un punt de conscienciació sobre l'abús de drogues i alcohol

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Potenciar els recursos destinats als joves és una clara prioritat de la Creu Roja. És per aquest motiu que volen fer aquest gener una prova pilot del Rolling And, una espècie de food truck que en comptes de menjar oferirà suport preventiu sobre consum d'alcohol i drogues, una pràctica creixent que preocupa molt. 

La voluntat és fer-ho en un après-ski amb la previsió de tenir-ho plenament consolidat a les festes majors d'estiu. Aquest servei anirà sempre acompanyat del punt lila amb professionals sanitaris, d'atenció social i voluntaris. Qualsevol jove podrà fer ús de dos alcoholímetres

"Que en un moment donat pugui bufar i veure el seu estat i que nosaltres puguem fer aquesta sensibilització. Si surt molt elevat, li diríem que es quedés amb nosaltres i li oferiríem aigua. Volem fer aquest tipus d'assistència i sensibilització"

Jordi Fernández, director de la Creu Roja

Informa: Laura Cugat

Imatges: Ricard Tenza 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.