Amor i suspens arriben als cinemes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La cartellera de la setmana arriba amb dues estrenes: la cinquena entrega de la saga "After, aquí acaba todo" i "Misterio en Venecia". Uns films carregats de drama i thriller, d'origen estatunidenc.  

After. Aquí acaba todo . Castille Landon 

Arriba als cinemes la cinquena películ·la de la saga After, un drama romàntic basat en les novel·les d'Anna Todd. En aquesta darrera entrega, Josephine Langford, que dona vida a Tessa, i Hardin, que l'interpreta Hero Fiennes-Tiffin, culminen el seu etern romanç. El protagonista viatja a Portugal per superar la ruptura i retrobar-se amb Natalie, un amor del passat. Amb el cor trencat i dividit, només li queda una pregunta: què passa si aquí acaba tot?

Misterio en Venecia . Keneth Branagh

En el marc de la Venècia del segle XX, després de la Segona Guerra Mundial, es produeix un aterridor misteri. El millor detectiu del món, Hércules Poirot interpretat per Kenneth Branagh, que estava jubilat, torna a exercir per investigar el cas més esgarrifós de la seva carrera. Es veu involucrat en un món ple d'ombres i secrets, a més de sinistre.

Informa: Laura Mitjans

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.