Rosa Gili, a l'espera de conèixer les afectacions de la llei de transferències

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Rosa Gili està expectant sobre com quedarà la revisió de la llei de transferències comunals. La cònsol major d'Escaldes-Engordany no ha atiat el foc, després que el Consell General acordés divendres revisar la legislació sobre els diners que el Govern transfereix als comuns.

Gili ha constatat que va seguir el debat d'orientació política per la premsa i per la televisió i afegeix que encara no s'han posat en contacte amb ells. "Imagino que, si hi ha alguna voluntat de fer algun canvi que tingui alguna implicació amb el comú, desitjo que es comenti amb nosaltres, però si no..., ara com ara ningú ens n'ha dit res".

Present en els actes de celebració per l'aniversari de la parròquia

La cònsol major d'Escaldes ho ha dit a la festa de la parròquia, en què s'han organitzat diferents activitats per a tota la família. El matí d'aquest diumenge ha acabat amb l'arrossada tradicional.

El comú ha organitzat diferents activitats per celebrar el 46è aniversari del naixement de la parròquia. Els més petits han gaudit de jocs d'aigua, un circuit de bicicleta i han après algunes professions. Sobretot, opinaven els més joves per gaudir i refrescar-se. Un dels bombers explicava què els hi ensenyaven. "Estem amb el nostre camió de foc, vestint els nens amb la nostra roba i el nostre casc i els expliquem quina és la nostra tasca".

El dia ha acompanyat i els carrers de la parròquia s'han omplert de famílies per celebrar un dia especial, on no han faltat les tradicions. Gili assegurava que era important "oferir activitats per a tots perquè tothom pugui viure intensament la parròquia i els joves també es vagin acostumant a participar".

El matí s'ha tancat amb música en directe i una arrossada popular, que aquest any ha venut prop de 1.500 racions.

Informa: Héctor Aza

Imatges: Eric Mompel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.