RTVA estrena programació amb la informació de proximitat com a eix central

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ràdio i Televisió d´Andorra inicia nova temporada amb la informació com a eix central de la programació. Amb una televisió centrada a ampliar els espais informatius i una ràdio amb personalitat pròpia, sense oblidar el punt d'informació digital que és el web andorradifusio.ad. Segueixen els programes setmanals de política, societat i esports, en aquest darrer cas, amb canvi de presentador. Tot plegat, per explicar més i millor què passa al país.

L´impuls de la informació segueix sent, una temporada més, l´eix central d'RTVA. Amb la programació que comença avui, aquesta casa vol seguir ampliant el volum informatiu per ser el mitjà de referència a Andorra, tot consolidant el bloc informatiu de la tarda. L'objectiu és, segons indica el director general Xavi Mujal, "intentar que tot el que passi a Andorra sigui sabut per la població a través dels nostres canals d'informació".En aquest sentit, afegeix que es vol "incrementar el volum d'informació cap el ciutadà. que és per qui treballem".

La nova temporada ha de servir també perquè l´entorn digital del web andorradifusió.ad es consolidi i multipliqui l'impacte dels continguts. Precisament, i en paral·lel, RTVA afronta el repte de la renovació tecnològica. "Ens hem d'adaptar als nous mons, ja no existeix res analògic, i aquesta feina l'estem fent conjuntament amb Andorra Telecom i una auditora externa per adaptar la tecnologia", explica Mujal.

A Andorra Televisió, la política continua tenint la seva cita setmanal amb "La Rèplica", de Gemma Rial. L'actualitat social té el seu espai a "La Rotonda", de Rosa Alberch. I pel que fa a l´actualitat esportiva, després de sis temporades Xavi Bonet deixa pas a Joan López i Cesc Sanjuan al capdavant del "Dia E". Sanjuan, que s'estrena aquest dilluns afronta el projecte "amb molta il·lusió" i posant el seu granet de sorra a un format "que no canviarà molt perquè és el que ha de ser per seguir tot l'esport andorrà".

Pel que fa a Ràdio Nacional, seguirà tenint personalitat pròpia, amb tertúlies i programes d´entreteniment i cultura més enllà dels informatius d´autor.

Informa: Andrés González-Nandín

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.