RTVA i El Rusc d'Andorra la Vella estrenen el nou programa de ràdio 'Rusquejant amb RNA'

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest vespre de diumenge estrenem 'Rusquejant amb RNA', el nou programa de ràdio de RTVA i El Rusc d'Andorra la Vella. Adolescents de 12 i 17 anys d'aquest espai jove són els creadors del contingut del programa.

'Rusquejant amb RNA' és el nom del nou programa de ràdio fet pels adolescents de l'espai jove El Rusc d'Andorra la Vella. Aquests joves d'entre 12 i 17 anys tractaran temàtiques vinculades amb la seva generació. Serà un espai, per tant, on compartiran opinions i neguits"És un programa ideat per joves pel que fa a continguts, escaleta i música, amb l'ajuda de professionals de RTVA, sobretot en qüestions tècniques", detalla la directora general de RTVA, Imma Jiménez.

L'aposta per aquest format innovador neix amb l'objectiu d'apropar la veu dels joves a la societat. 

El programa consta de diverses seccions, però sempre amb unes de fixes: tertúlia i actualitat, curiositats de la generació Z i el consultori. En aquest darrer apartat compten amb la col·laboració d'UnicefEls joves aconseguiran treballar el sentit crític, les habilitats comunicatives i el sentiment de pertinença i responsabilitat. "Hi ha pocs espais perquè els adolescents puguin treballar les habilitats i crec que la ràdio és un magnífic espai", destaca la cap del Servei de Joventut i Participació Ciutadana del comú d'Andorra la Vella, Patty Bafino.

És un programa de primeres vegades, per part dels joves, perquè és la primera experiència que tenen amb un mitjà de comunicació, però també per part de RTVA. I com destaca Jiménez permetrà apropar-se a la manera de treballar dels joves.

L'emissió serà l'últim diumenge de cada mes. El primer, aquesta nit, a les 10

Informa: Karen Gacusana
Imatges: Kevin Ribeiro - Pau Bonastre
Locució: Maria Vilariño

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.