Saboya destaca la bona sintonia política per encarar les negociacions amb la UE

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern assegura que les negociacions amb la UE requeriran del consens polític en el si del Consell General. En aquest sentit el ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, ha assegurat que els grups parlamentaris han mostrat una actitud constructiva durant les reunions que sobre el tema s´han fet en el si de la comissió legislativa d´exteriors.

Saboya recorda que el procés serà llarg, i que en un primer tram s´han afrontat qüestions més tècniques, referents a aspectes com ara la representació del Principat en el si de la comissió. Mes endavant serà el moment de tractar qüestions, com ara la circulació de ciutadans entre estats o l'acord duaner. En aquest sentit el ministre considera que primer cal aconseguir una posició unitària en el si del Consell General i posteriorment escoltar els diferents gremis implicats en aquest acord. Gilbert Saboya considera que els grups parlamentaris, sobretot els de l´oposició, han assumit que Andorra ha de parlar a Brussel·les amb una postura consensuada.

Informa: J.A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.