Una Història Clínica Compartida més segura

El SAAS implementarà una nova versió del programa de la Història Clínica Compartida per incrementar la seguretat de l’entorn informàtic i de la protecció de les dades personals.

Pel que fa al vessant professional, millora la imatge homogeneïtzant la visualització i els gràfics, mantenint l’estructura funcional habitual amb millores d’usabilitat.

D’aquesta manera, s’espera una adaptació ràpida i progressiva dels usuaris de la HCCA. Per tal de facilitar l’adaptació a la nova actualització, el SAAS ha habilitat una plataforma perquè tots els professionals que utilitzen la HCCA puguin fer formació online prèvia amb vídeos i guies pràctiques. També s’estan duent a terme reunions informatives amb els actors implicats externs al SAAS: laboratoris, centres de diagnòstic, CASS i col·legis professionals.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.