El Sant Ermengol reforça el seu compromís solidari amb un conveni amb Cooperand

Aquest matí de dijous, coincidint amb la preparació del nou curs escolar, el col·legi Sant Ermengol d'Andorra la Vella ha formalitzat un acord de col·laboració amb l'organització Cooperand, sumant-se al programa "amics de Cooperand".

Aquest conveni, que reforça el projecte educatiu del centre, subratlla el compromís de l'escola amb la solidaritat i la protecció dels infants i joves en risc social.

Segons Maria Josep Pascual, directora del col·legi, l'acord permet avançar amb la seva missió d'educar persones compromeses, solidàries i capaces d'assumir un paper actiu en la construcció d'un món més just i equitatiu

"La solidaritat i la col·laboració són fonamentals per construir una comunitat educativa que respongui als reptes del nostre temps."

Carla Riestra, presidenta de Cooperand

Aquesta adhesió obre la porta a noves col·laboracions entre el col·legi Sant Ermengol i Cooperand, centrades en la promoció de valors com la justícia social, la cooperació i l'ajuda mútua.

Amb aquest acord, l'escola reafirma la seva intenció de ser un agent de canvi positiu, on l'educació contribueix al desenvolupament d'una societat més responsable i solidària.

A més d'aquesta nova aliança, el centre ja col·labora activament amb altres organitzacions solidàries i humanitàries, com Càritas Andorrana, Mans Unides, Unicef Andorra, Missions Janerianes o l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Aquestes iniciatives reflecteixen l'esperit de solidaritat i justícia social que guia l'escola, tant a escala local com global.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.