Sant Julià es bolca amb l'envelliment saludable

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sant Julià de Lòria celebra la setena Setmana de la gent gran, del 30 de setembre al 5 d'octubre. Les persones de més de 60 anys podran gaudir de 14 activitats esportives, culturals i lúdiques.

Entre elles, hi ha 'pitch and putt', taller de teràpia amb animals i un 'escapeland' pels carrers de la parròquia, així com activitats intergeneracionals per compartir amb els nets. Montse Cobo, cap del departament de Serveis Socials, destaca l'aposta per aquesta cita pel que suposa d'interacció entre els avis i els seus nets.

El dia 1 se celebrarà la festa gran, amb missa i dinar de germanor. L'objectiu és posar en valor la gent gran i fomentar hàbits i un envelliment saludable. En paraules de la presidenta de l'Associació de la Gent Gran de Sant Julià de Lòria Paqui Barbero es tracta "d'agrair a la gent gran que hagin contribuït amb el seu  esforç a crear la societat que tenim avui dia". 

Informa: Héctor Aza

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.