Sant Julià de Lòria aprova un crèdit extraordinari de mig milió d'euros per a Naturlàndia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Naturlàndia ha protagonitza la darrera sessió de comú de Sant Julià de Lòria. La majoria ha aprovat un crèdit extraordinari de gairebé mig milió d'euros per fer front a les tensions de tresoreria de l'ecoparc i poder pagar així proveïdors i sous. Els consellers de la minoria, que s'han abstingut, han retret que s'hagués amagat aquestes tensions per motius electoralistes i han criticat la forma com s'han afrontat els problemes financers.
La majoria d'Unió Laurediana ha aprovat un crèdit extraordinari per a Camprabassa de 490.000 euros per fer front a tensions de tresoreria. El crèdit servirà per pagar deutes, proveïdors i nòmines. 149.000 euros ja es van avançar com a pagament urgent sense passar per sessió de comú. Precisament el conseller d'SDP, Josep Roig, ha qualificat aquest fet de menysteniment al comú i creu que "posa en evidència la situació real de Camrabassa" perquè "són pagaments que es fan per urgència i comprometen l'estat financer del comú".

El conseller del PS, Rossend Areny, ha criticat que la necessitat del crèdit no es fes pública abans per motius electoralistes. El conseller de Finances, Joan Besolí, ho nega i justifica haver esperat fins avui per conèixer amb detall les necessitats de tresoreria de l'ecoparc.

Besolí ha subtarllat que volia marxar deixant el màxim de coses enllestides i que la majoria entrant no es trobés sense poder pagar compromisos. També ha desitjat a Vila els màxims encerts amb Naturlàndia.

Informa: Andrés González-Nandín Imatge: Josep M.Garcia
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.