Sant Julià de Lòria preveu fregar el límit d'endeutament fixat per la llei

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cònsol major de Sant Julià de Lòria ha avançat que en una setmana estarà enllestida la liquidació de comptes del 2015 i que preveu que fregui el límit d'endeutament fixat per la llei. També creu que l'auditoria de Camprabassa i el pressupost del 2016 estaran preparats en un mes.

A final de mes podria estar acabada la liquidació de l'exercici del 2015. Estarà enllestida amb un cert retard ja que el 31 de març s'exhauria el termini per presentar-la. Pel que fa a Camprabassa, des del comú creuen que l'any passat va ser, probablement, negatiu: "Temo que la liquidació del 2015 no portarà beneficis a Camprabassa, més aviat portarà pèrdues i que haurem de veure com financem aquesta pèrdues" , lamenta el cònsol major Josep Vila.

 Vila també opina que és probable que a l'exercici del 2015 es fregués el límit d'endeutament permès per la llei. En paral·lel s'està treballant el pla de viabilitat de Camprabassa i els pressupostos del 2016, que haurien d'estar acabats a final de juny. Quan s'aprovin els comptes públics d'enguany s'inclouran els mesos d'aquest 2016 que s'ha funcionat amb pròrrogues.

Vila ha fet aquestes declaracions després d'una sessió de consell de comú extraordinària, on s'ha arrendat en subhasta pública la muntanya de Francolí pels ramaders.

Informa: Pere Moliné Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.