Sant Julià de Lòria tindrà una candidatura alternativa a Unió Laurediana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sant Julià de Lòria tindrà una candidatura alternativa a Unió Laurediana. Es tracta de la presentada que Josep Vila i Julià Call. Una candidatura que no esperava ningú i que donarà alternativa als lauredians. El comité local de Demòcrates per Andorra estudia si donarà suport en aquesta nova llista.

Josep Vila i Julià Call són els candidats de la llista que es presentarà com alternativa a UL a Sant Julià de Lòria. Així ho ha sabut aquesta casa fa pocs minuts. És una llista de membres independents que podrien rebre el suport de Demòcrates per Andorra. De fet aquest vespre els membres del comité local de la formació taronja a la parròquia laurediana estaven estudiant aquesta opció. Una llista que permetrà doncs que hi hagi una altra opció després que la plataforma de diferents sensibilitats polítiques que havia de liderar Bruno Bartolomé hagi quedat en no-res després que DA comuniqués que no subvencionaria una candidatura que no els satisfà.

UL, que ha descartat els actuals cònsols que tenien opció de repetir, Montserrat Gil i Manel Torrentallé, proposarà Roser Bastida o l´actual conseller general, Josep Majoral, com a cònsol major, tot i que no ha transcendit qui l´acompanyarà com a candidat a cònsol menor. Segons ha pogut saber RTVA, UL treballa en la confecció d´una llista de renovació en la qual no repetiria cap dels actuals consellers del comú.

Informa: Anna Pifarré / Andreu González Nandin

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.