Sant Julià de Lòria tindrà tres llistes a les comunals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tres llistes lluitaran finalment pel comú de Sant Julià de Lòria, amb l'aparició aquest vespre de Per Sant Julià. Es tracta d'una candidatura liderada per Antoni Miralles i Carol Caubet, que uneix sensibilitats de l'espectre del PS i de Progressistes-SDP, amb la suma d'independents.

La nova llista se sumaria a la d'Unió Laurediana i Demòcrates, que tindrien un pacte verbal per presentar-se conjuntament. L'altra seria Desperta Laurèdia que té clar que Cerni Cairat liderarà novament el projecte.

Pel que fa a Andorra la Vella, a banda de Demòcrates amb Progressistes-SDP hi haurà una segona llista de Concòrdia amb PS, liderada per Sergi González i Olalla Losada, un moviment local que encara podria comptar amb el suport de Somveïns. En el cas de no arribar a un acord, aquesta plataforma ciutadana estaria en condicions de presentar llista pròpia.  

A la Massana hi haurà dues llistes. D'una banda, la de Ciutadans Compromesos amb Demòcrates, que no va tenir competidor fa 4 anys, i per l'altra, una candidatura que estarà encapçalada pel conseller comunal Guillem Forné i Laura Bragança. En aquesta plataforma hi haurà l'exmilitant de Progressistes-SDP Michel Moliné i membres del PS, Somveïns i Concòrdia. Aquest darrer partit donarà suport a Encamp a Agrupament Encampadà, tot i que no tindrà cap candidat. La llista la liderarà Susagna Venable i està negociant amb el PS. Enfront tindrà Units pel Progrés i Demòcrates liderada per Laura Mas.

A Escaldes-Engordany gairebé està tancat l'acord entre els actuals cònsols, Rosa Gili i Quim Dolsa, amb els socialdemòcrates. La retirada de la demanda contra els seus antics militants a la batllia seria l'element clau per segellar l'aliança.

Informa: Pere Moliné-Sergi Cano

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.