Sant Julià programa més de 60 activitats per la festa major amb concerts com Blaumut o Lildami

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ja coneixem el detall de la festa major de Sant Julià de Lòria. Serà del 28 de juliol a l'1 d’agost amb més de 60 activitats programades de caràcter gratuït. Destaquen els concerts de Lildami, Blaumut i l'Orquestra Di-versiones. Disposa d’un pressupost de 175.000 euros.

La de Sant Julià de Lòria significarà l'inici de les grans festes majors d'estiu. Del 28 de juliol a l'1 d'agost es donarà protagonisme a la música, les tradicions, els actes populars, religiosos i esportius. S'ha programat 64 activitats per a tots els públics.

Destaquen els concerts de Ladis B i The Scarlett Brotherhood, artistes del país, així com Blaumut, Lildami, l'Orquestra Di-versiones i Miqui Puig DJ.

També es mantenen els actes més populars: la Passa, el ball de la Dama Blanca, la Marratxa, havaneres i sardanes. I per al públic més familiar, es faran activitats durant tot el dia. Destaquen les d'aigua per alleugerir la calor.

Una altra de les cites assenyalades serà l'espectacle lluminós i musical amb drons que substitueix el castell de focs d'artifici. El millor lloc per veure'l seran les places de la Germandat, Laurèdia i el Prat Gran.

Laura Rogé, cap de serveis d’activitats culturals, ha detallat que "és per contribuir amb el medi ambient i la contaminació acústica. També ha afegit "que des del Comú de Sant Julià és fa un esforç considerable perquè duplica el pressupost. Serà un espectacle personalitzat i hi haurà imatges molt associades amb la parròquia laurediana."

Com a novetat, la plaça Rocacorba serà un espai d'activitats i per primera vegada s'habilitarà un punt lila al costat de la vela de la Creu Roja. Estarà operatiu totes les nits, amb una infermera, una auxiliar i voluntaris que donaran atenció fins a una després que s’acabin els concerts.

L'horari de tancament s'amplia a les quatre de la nit.

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.