Sant Julià torna a fer cagar el tió per Sant Esteve

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més de mig centenar de nens han fet cagar el tió a Sant Julià de Lòria en el dia de Sant Esteve. Una costum a la parròquia per preservar la tradició del Tió i no fer-la coincidir amb la del Pare Noel.
El grup de música i teatre Xip Xap ha amenitzat l´espera fent participar petits i grans en un espectacle amb nadales versionades i coreografiades per a l´ocasió. També han estat els encarregats d'alimentar el tió aquestes setmanes per omplir-li bé la panxa.

Els més petits admiraven des de la distancia el tió golafre, amb la il·lusió de rebre uns bons regals. Finalment ha arribat el moment que tots esperaven i des del primer a l'últim han picat ben fort el tronc màgic que els ha cagat un regal per cadascú. La celebració s´ha fet el dia de sant Esteve per no coincidir amb el Pare Noel.

Amb el retorn, aquest vespre del Lluquet i el Rovelló a l'escenari de l´auditori Claror, s´arrodonirà una jornada festiva i familiar.

Informa/Imatges: Hèctor Romance
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.