Santa Coloma podria acollir el Centre Nacional d'Emergències

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta setmana començaran els treballs per definir el model del 112 i del Centre Nacional d'Emergències. Tindran una durada de 7 mesos i el centre podria ubicar-se al costat del Parc de Bombers de Santa Coloma, tot i que no es descarten altres opcions. 

A principi de juny el Govern va adjudicar a una empresa especialitzada els treballs d'avaluació per a la creació del Centre Nacional d'Emergències i la centralització del número 112. Aquesta setmana s'iniciaran els treballs. 

"Conjuntament amb l'empresa i amb els altres grups d'actuació principals (bombers, policia, SUM i Salut). Entre tots col·laborarem per definir aquest model que creiem que ens pot encaixar millor."

Cristian Pons, director del departament de Protecció Civil i Gestió d’Emergències

Pel que fa a la ubicació del centre "s'havia previst al costat del Parc de Bombers de Santa Coloma, però s'estan mirant altres opcions o fer adaptacions a determinats espais."

La previsió és que els treballs d'avaluació durin 7 mesos. Passat aquest temps, es disposarà d'un full de ruta que permetrà definir el model definitiu.

Informa: Karen Gacusana

Imatges: Anna Romagosa

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.