Sardanes, circ i ball de nit amenitzen la festa major fins a la matinada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dimarts continua la festa major d'Andorra la Vella amb propostes com ara l'arrossada popular, a les 14h a la plaça del Poble, o la cursa atlètica, a les 19.30h. No hi faltaran els espectacles ni la música, de la mateixa manera que aquest diumenge, en què les sardanes, el circ i el ball de nit han tancat la jornada.

Tot i l´anul·lació del castell de focs d'artifici, la festa continua. Aquest diumenge al vespre hi ha hagut sardanes amb la cobla la Principal de la Bisbal, a la plaça del Poble. La música de la formació catalana de seguida ha animat els assistents que han unit les mans i han arrencat a ballar.

A la nit, la tradició ha cedit el pas al circ, amb l´espectacle Amigoo, a càrrec de la companyia Mumusic Circus. Un muntatge en el qual un home i una dona pretenen confabular un món irreal, ple de poesia i complicitat, amb moments de deliri i bogeria, entre balls i acrobàcies, traient el seu propi circ interior.

I per tancar el tercer dia de festa major, res millor que el ball de nit amb la Principal de la Bisbal i l´Orquestra de Noche, que han ofert versions per animar la plaça Guillemó fins ben entrada la matinada.

Informa: Anna Lladó Imatges: Meri Bellosta / Lluís Calvo Locució: Yasmina Canedo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.