Les sardanes protagonitzen el matí del quart dia de festa major d'Andorra la Vella

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El matí de l'últim dia de festa major d’Andorra la Vella és sinònim de sardanes. Desenes de persones de totes les edats s’han aplegat a la plaça del Poble per ballar-ne.

Com un efecte crida, a mesura que les sardanes anaven sonant, la plaça del Poble s’omplia més i més. I hi havia de tot, no només gent gran, nens i joves tampoc s’ho han volgut perdre. La sardana és una tradició que s'ha anat transmetent al llarg de tot el territori i de generació en generació. 

A Andorra la Vella també és una tradició ben arrelada i una parada imprescindible per la festa major. La Principal de la Bisbal ha estat l'encarregada de posar-hi la música per a l'ocasió. 

Entre les persones que ballaven, n'hi ha que diuen que no es poden perdre mai cap ballada. Per ara, els queda també el ball de sardanes de fi de festa, que es farà aquesta tarda a la mateixa plaça.

Informa: Gerard Castillo
Imatges: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.