Satisfacció per la segona nit de copes al centre històric

Segona nit, ahir, de compres i copes al centre històric d'Andorra la Vella. La iniciativa dels comerciants del nucli antic de la capital va gaudir, de nou, de força públic i va deixar satisfets comerciants i clients.

Ahir als establiments del centre històric s´hi entrava per la catifa vermella, tot, per gaudir d´una nit d´avantatges, com música, compres i descomptes.

Els assistents tenien clar que l'experiència s'ha de repetir. Alguns proposen que sigui "mínim un cop per setmana", altres "es conformen amb "un cop al mes", però coincideixen que és una bona fórmula per "activar el Cap del Carrer" i atreure "més turisme".

Pel que fa als establiments, obrir fins a mitjanit ha aportat beneficis. Creuen que la iniciativa va funcionar  "molt bé" i alguns van qualificar la nit de "rodona" i asseguraven que treballaven "sense parar".

Aquesta és la segona vegada que l´Associació del Centre Històric promociona la zona amb aquest esdeveniment. D'acord amb l´actual reglament d´horaris comercials l´Associació del Centre Històric no podrà organitzar un altre esdeveniment nocturn en el que queda d'any, però per al següent ja pensa a repetir la història.

Informa: Rosa Alberch   Imatge: Jordi Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.