LA SDADV vol començar a gestionar drets al final del 2014

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Societat de Drets d'Autor i Drets Veïns es marca com a objectiu començar a gestionar, almenys, els drets literaris i musicals al final del 2014. És un dels objectius que s'han acordat a l'assemblea d'aquest dilluns. La prioritat, ara, és signar els acords necessaris per aconseguir la representació de tots els drets i després es podrà començar a parlar de com es reparteixen.
La SDADV s'ha de situar en l'àmbit internacional per formar part de les entitats supranacionals abans de reclamar drets dels quals no té la representació. Recentment ha signat conveni amb la societat de drets literaris europea, l'IFRRO. El president de la SDAVD, Jordi Barceló, ha assegurat que l'any vinent l'entitat preveu tancar l'acord amb la Confederació Internacional de Societats d'Autors i Compositors, que "és la supranacional de les gestores de drets d'obres musicals".Aquests acords seran vitals per fer el segon pas: establir el funcionament de la societat a partir del repartiment de pagaments entre gestores. La societat té previst ingressar uns 134.000 euros provinents d'Andorra Telecom i Cable Mútua. 70.000 es destinaran a drets forans i la resta, es repartirà entre gestió, reserves i promoció culturalA l'última assemblea s'ha escollit Albert Villaró com a nou representant dels productors escènics al consell d'administració. També s'ha fixat l'objectiu de gestionar, com a mínim, els drets literaris i musicals, al segon semestre de l'any vinent.Informa: Rosa Alberch Imatge: Jordi Domingo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.