SDP valora la nota del FinCEN però insisteix en els interrogants pendents de resoldre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Socialdemocràcia i Progrés (SDP) creu que la darrera nota del FinCEN és positiva, però afegeix que encara hi ha molts interrogants a resoldre sobre el que es va fer malament. Per altra banda, el partit també ha criticat que Andorra Telecom no hagi informat la població sobre com s'afrontarà el canvi de format d'emissió dels canals francesos a partir del 5 d'abril i com afectarà el país.

La formació política liderada per Jaume Bartumeu ha tornat a parlar de l''afer BPA' i ha dit que encara queden molts interrogants per resoldre. Víctor Naudi, president suplent del grup mixt, ha assegurat que la darrera nota del FinCEN té una connotació positiva, però no ha dit que el Govern ho hagi fet bé. Insisteix que s'ha d'esbrinar què s'ha fet malament. Naudi ha manifestat que "veient com estan anat les coses entenc que alguna cosa no s'ha fet bé i el resultat és aquest: un banc que funcionava i està tancat, una persona a la presó, molta gent sese poder retirar els seus estalvis, persones jubilades que hi tenien les seves pensions, treballadors que han perdut la feina i d'altres que estan patint un cert mobbing".

El partit també ha criticat que Andorra Telecom no hagi avisat com es durà a terme el canvi de format d'emissió estàndard al d'alta definició dels canals de televisió francesos el 5 d'abril. Segons Socialdemocràcia i Progrés, des de la parapública només els han dit que hi estan treballant. Denuncien que es deixa de banda "una informació transparent" per "avisar els clients amb els terminis suficients perquè no generi alarma".

Finalment, han explicat que estan estudiant portar a la justícia l'actuació de Sindicatura pel que fa a la presentació de l'esmena a la totalitat al pressupost, que no va ser acceptada.

Informa: Pere Moliné Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.