SDP vol conèixer en detall els reemborsaments que ha cobert la CASS

SDP ha formulat sis preguntes al Govern per conèixer el detall dels reemborsaments que ha cobert la CASS. Segons el partit, la liquidació pressupostària del primer trimestre no reflecteix de forma clara la despesa dels grups professionals.
Les consultes d'atenció primària i les despeses d'auxiliars mèdics generen una despesa de més de 2.800.000 euros. La consellera general d'SDP al grup mixt Sílvia Bonet insta el Govern a facilitar les dades concretes d'aquestes despeses amb l'objectiu de fer de la caixa de Seguretat Social un sistema més sostenible.

En les preguntes es qüestiona sobre les despeses efectuades als centres d'atenció primària, a les consultes ambulatòries dels especialistes o consultes de metges generalistes així com la despesa que generen els auxiliats mèdics.

Informa: Hèctor Romance
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.