El sector del comerç demana millores en les condicions de contractació per ser més competents

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El sector del comerç viu una època difícil pel que fa a la contractació. L'eix comercial demana millores en les condicions per al personal immigrant i que s'adaptin a la realitat complicada que viu el sector.

La manca de personal és una de les dificultats més importants a la qual el sector del comerç fa front. Durant tot l'any i especialment a l'estiu ha estat complicat per als comerços trobar-ne tant de temporada com d'estable. I la falta de personal als països veïns no hi ajuda.

"És molt difícil trobar gent, les condicions d'immigració no són fàcils. I si tenim en compte que Espanya i França tenen problemes de personal, ens està costant molt trobar un equilibri a les plantilles dels nostres negocis."
Sònia Yebra, presidenta del Shopping Mile- Eix Central

El sector creu que la capacitat d'atreure personal ha estat minvada i encara troben més dificultats a l'hora de trobar-ne de països no comunitaris. Per aquesta raó, demanen que "s'adapti una mica la capacitat d'atreure treballadors a la realitat que tenim."

Veuen molt negativa la situació actual sobretot pel potencial i la inversió en el sector que té el país.

Informa: Neus Vila
Imatges: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.