El segell de cuina de muntanya s'ampliarà als territoris veïns

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El primer Andorra Taste va fer l’anunci d’un segell de cuina de muntanya que alguns restauradors no tenen perquè se’ls fa difícil complir les exigències de quilòmetre zero. El ministre de Turisme ha dit que s’està treballant perquè vegin l’avantatge de tenir-lo i obre la porta a ampliar-lo a les regions més pròximes al Principat.

Així ho ha afirmat Jordi Torres, que comentava la possibilitat d'anar més enllà de les fronteres andorranes cap a l'Alt Urgell, la Cerdanya i l'Arieja:

S'ha obert i nosaltres estem mirant que els restauradors s'hi sumin. Al final, nosaltres tenim un corpus, tenim el receptari de gastronomia andorrana que aquí també en el congrés s'ha posat en relleu i això fa que tinguem aquests restauradors que s'hi volen sumar."
Jordi Torres, ministre de Turisme

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.