El segon sopar subhasta solidari de La Capsa recapta 10.000 euros

El segon sopar amb subhasta benèfica a càrrec de La Capsa Espais de Creació celebrat aquest dimecres a la nit ha aconseguit recaptar 10.000 euros entre la venda d’obres, el patrocini d’Andbank i la venda de tiquets., una xifra que s’espera que augmenti a finals de setmana, quan es donarà a conèixer la recaptació definitiva. 

En el sopar han participat una vuitantena de persones i en total s'han venut catorze obres, algunes per un preu força superior al de sortida . El 50% dels fons recollits amb la venda de les creacions artístiques van destinats a l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell.

L'àpat solidari tenia un preu 50€, al qual s'ha de sumar la recaptació de les obres d'Angel Calvente, Ahmed Kestha, Zoe, Eve Ariza, Rosa Mujal o Jean Luc Herbert, a més a més de creacions d'alumnes de l'espai artístic. Un altre valor afegit del sopar ha estat poder gaudir de moments amb els artistes i poder comentar amb ells les obres d'art.

Informa: Rubén Carcellé/Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.