Segona xocolatada solidària per a la investigació del càncer infantil

El col·legi Sant Ermengol ha celebrat aquest divendres la segona edició de la xocolatada solidària per recaptar fons destinats a la investigació del càncer infantil. Una activitat que ha comptat amb la participació dels docents, el personal d'administració i serveis i més de 500 alumnes de l'escola.

Aquesta edició ha tingut dues novetats molt especials: la participació de més alumnes del centre i l’organització de la xocolatada a càrrec dels nens i les nenes de 5è de primària.

Com el passat curs, prèviament s’ha informat i sensibilitzat els estudiants de la importància de la investigació sobre aquesta malaltia. Tots els diners recaptats, una quantitat de 1.700 euros, s’enviaran íntegrament a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, que compta amb un laboratori de recerca del càncer infantil.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.