La seguretat viària, principal preocupació dels veïns de Canillo

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A la parròquia de Canillo, el 79% de les demandes veïnals es resolen, tot i que hi ha nuclis on encara n'hi ha de pendents. L'augment de població als dotze veïnats ha estat exponencial i ha dificultat la creació de serveis i d'infraestructures públiques al mateix ritme.

Pel que fa a la divisió per pobles, al veïnat de Canillo s'han resolt un 75% de les sol·licituds dels veïns; en canvi, a Soldeu, només el 17%. Destaca la situació a les Bordes d'Envalira, on les demandes estan en fase d'execució. Aquest darrer ha estat històricament un dels punts més conflictius de la parròquia, on s'ha concentrat l'augment de població més important i on les infraestructures públiques comunals han trigat més temps a ser implantades. N'han estat un exemple els passos de vianants, vitals en una zona important de pas de vehicles.

A més, la necessitat de places d'estacionament també ha estat molt reivindicada. Precisament, les principals qüestions que demanen els ciutadans que viuen a Canillo tenen a veure amb la seguretat viària, la recollida d'escombraries i l'envelliment dels pobles. D'altra banda, a Meritxell, el Forn, els Plans i l'Aldosa, més de la meitat de les peticions dels ciutadans han obtingut resposta.

Informa: Sílvia Mestre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.